Skip to Content
17
september
2024

MijnBernhoven nu ook beschikbaar als mobiele app

Vanaf vandaag kunnen alle patiënten van Bernhoven gratis de MijnBernhoven app, de mobiele versie van het patiëntenportaal MijnBernhoven, downloaden op hun mobiele telefoon of tablet. Zo hebben ze altijd en overal veilig toegang tot hun medische gegevens en afspraken. De app is te vinden in de App Store en Google Play Store.

Wat kunnen patiënten met de MijnBernhoven app?

Via de MijnBernhoven app hebben patiënten altijd een overzicht van hun medische gegevens en afspraken op hun telefoon of tablet. De app biedt dezelfde functionaliteiten als het patiëntenportaal en is beveiligd via DigiD. Met de app kunnen patiënten:

  • Afspraken bekijken.
  • Relevante folders lezen met adviezen en informatie over hun behandeling of onderzoek.
  • Metingen, uitslagen en brieven inzien van het medisch dossier.
  • Persoonlijke gegevens bekijken en deels ook wijzigen.

Hoe kunnen patiënten de app downloaden?

De MijnBernhoven app is beschikbaar in zowel de App Store (voor iOS) als de Google Play Store (voor Android). Patiënten kunnen de app downloaden en inloggen met DigiD.

Ondersteuning en hulp

Voor patiënten die hulp nodig hebben bij het installeren van de app of het gebruik ervan bieden wij de volgende ondersteuning aan:

  • Het begeleidingscentrum in Bernhoven is op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer: 0413 – 40 28 47.
  • In samenwerking met de bibliotheken van Noordoost-Brabant bieden wij de cursus DigiVitaler aan, waar patiënten leren om zelf gezondheidszaken te regelen via internet.

Waarom de MijnBernhoven app?

De MijnBernhoven app maakt de toegang tot medische gegevens nog gemakkelijker. Patiënten kunnen eenvoudig alle informatie raadplegen, zich voorbereiden op een afspraak en zelf hun gegevens wijzigen. Op elk moment dat zij dat willen. Dit helpt patiënten om hun gezondheid beter te beheren door altijd toegang te hebben tot hun medische gegevens en afspraken.

Meer informatie

Voor meer informatie en veelgestelde vragen kunnen patiënten terecht op de website van Bernhoven: MijnBernhoven app.

Deze pagina delen op