Skip to Content
27
augustus
2024

Verbouwing brasserie Bernhoven

Van 2 tot en met 6 september (week 36) wordt onze brasserie verbouwd. Daarom is de brasserie gesloten van zaterdag 31 augustus tot en met zondag 8 september. De brasserie opent weer op maandagochtend 9 september om 10.00 uur.

Tijdens de verbouwing kan er enige geluidsoverlast ontstaan in de hal bij de brasserie. We doen ons best om dit tot een minimum te beperken door zoveel mogelijk voorbereidend werk buiten te doen. Hierdoor zal een deel van de stoep bij de Kiss & Ride tijdelijk worden afgesloten. Houd hier dus rekening mee.

Van maandag 2 tot en met vrijdag 6 september kun je genieten van een kopje koffie van de Sign Language Coffee Bar. Hiervoor blijft een klein gedeelte van de brasserie open.

Wat is de sign language coffee bar?

Een origineel koffieconcept dat bijdraagt aan Social Return

Een ware koffiebeleving is meer dan alleen goede koffie, vinden wij! Onze Gebaarista’s maken daarin écht het verschil. Bij Sign Language Coffee Bar bestel je al gebarend je bestelling met behulp van het menu op een videoscherm. Onze slechthorende of dove barista bereidt daarna met veel passie jouw bestelling. Precies zoals jij je koffie lekker vindt. Zo geniet je van je koffiemoment, leer je iets nieuws en leg je op een andere manier contact met mensen. Slechts een heel klein deel van de inwoners van Nederland beheerst gebarentaal. Zonde!

Alvast oefenen? Kijk op www.gebaarista.nl.

 

Vanaf maandagochtend 9 september om 10.00 uur zijn jullie van harte welkom in de vernieuwde brasserie!

Deze pagina delen op