Skip to Content
19
september
2024

Zaterdag 21 september: Gewijzigde (parkeer)situatie hoofdingang en horeca beperkt open

In verband met hijswerkzaamheden aan de voorzijde van het ziekenhuis, kan op zaterdag 21 september geen gebruik worden gemaakt van de parkeerplaatsen bij de hoofdingang. De werkzaamheden nemen de gehele dag in beslag. Door de werkzaamheden zijn ook de brasserie (begane grond) en het restaurant (1e verdieping) zaterdag a.s. gesloten.

Tijdelijke Kiss&Ride

Patiënten en bezoekers die moeilijk ter been zijn, kunnen in- en uitstappen aan de rechterzijde van de hoofdingang (richting bezoekersparkeerplaats). Hier is op zaterdag 21 september een aantal tijdelijke Kiss & Ride plaatsen ingericht. Borden en medewerkers staan klaar om de weg te wijzen.

Hoofdingang bereikbaar, bezoek blijft mogelijk

Tijdens de werkzaamheden blijft de hoofdingang bereikbaar. Ook het bezoeken van patiënten blijft mogelijk op de daarvoor bestemde momenten. De bezoekuren wijzigen niet.

De hoofdingang en betaalautomaten voor het parkeerterrein zijn bereikbaar via een duidelijk aangegeven looproute. Omwille van de eigen veiligheid, vragen wij bezoekers en patiënten de instructies van medewerkers en de aangegeven routes te volgen. 

Horecavoorzieningen

Op zaterdag 21 september kun je helaas niet terecht in de brasserie of het restaurant. Voor een kop koffie of een rustmomentje kun je eventueel terecht in de verschillende lounges bij de verpleegafdelingen. Onze medewerkers wijzen je graag de weg.

Planning dakwerkzaamheden

De hijswerkzaamheden vinden plaats vanwege onderhoud aan het dak aan de voorzijde van het ziekenhuis. Deze werkzaamheden zullen nog enige weken duren. De duur is onder andere afhankelijk van het weer.

Door de werkzaamheden kunnen de aanrijroute, parkeergelegenheden en toegang tot de hoofdingang wijzigen. Zo plaatst het dakdekkersbedrijf bijvoorbeeld op vrijdag 20 september aanstaande containers op de stoep aan de voorzijde van het ziekenhuis.

Ook kunnen de werkzaamheden op bepaalde dagen geluids- en/of  reukoverlast geven. Uiteraard proberen wij de overlast voor onze patiënten, bezoekers en medewerkers zoveel mogelijk te beperken. Te voorkomen zijn ze helaas niet.

Actuele informatie

Via regelmatige updates op deze site en onze sociale media, houden we je op de hoogte van het verloop en wat je kunt verwachten als je als patiënt of bezoeker naar Bernhoven toekomt.

 

Deze pagina delen op